About us

 

HISTOPARTS is producent en rechtstreekse leverancier daarom kunnen we veelal direct vanuit ons magazijn uit voorraad aan u leveren. Wij zijn als bedrijf sinds 1991 zeer actief in de oldtimer onderdelen wereld, en hebben in de loop der jaren een zeer groot bestand met diverse en soms moeilijk te verkrijgen onderdelen lijn weten op te bouwen om u als gebruiker zoveel mogelijk te kunnen voorzien in het compleet of weer in orde maken van uw oldtimer of tractor.

 

HISTOPARTS levert daarom veel uit voorraad aan eindgebruikers (particulieren), revisiebedrijven en bijna de helft van alle landbouw mechanistaiebedrijven in NL en BE. 

In onze magazijnen huisvesten we op dit moment ongeveer 15000 verschillende artikelen IN VOORRAAD, Dat betekend dus dat wij dagelijks onze bestellingen door geheel Europa verzenden naar wederverkoper of consument, Maar ook buiten Europa zijn wij uiterst actief tot vaste klanten uit Afrika, Australie ja zelfs tot achterin Rusland toe verzenden wij.

 

Wij proberen onze lijn nog steeds breder te maken in ons aanbod, Mocht u iets zoeken wat u niet bij ons op de site aantreft, Neem dan contact met een van onze verkoopmedewerkers op, misschien kunnen we u toch (op weg) helpen ?. Ons gespecialiseerde team kent uw trekker of oldtimer en helpt u graag verder.

 

HISTOPARTS levert binnen Nederland en Belgie op factuur*, dus betaling geschied pas nadat u de bestelling thuis ontvangen heeft, en u heeft 14 dagen de tijd om te beoordelen of u de bestelling wenst te behouden of aan ons retour wilt zenden. Tevens bieden we ook op onze producten 12 maanden garantie na levering*. Op deze manier heeft u als klant dus geen onnodig risico maar een optimale service.